Форум: солнечный коллектор SintSolar и гелиосистемы » Минає 3 тижні, а відповіді нема
1. yuras - 13 Октября, 2008 - 10:56:59
Користувачі форуми, поділіться, будь-ласка, досвідом. За скільки часу приходить відповідь на заповнену анкету розрахунку ?
І чи приходить відповідь взагалі? Бо склалося враження, що крім відповіді робота на заповнену анкету, ніхто не сприймає її до уваги.
2. - 13 Октября, 2008 - 11:31:35
Вітаємо, шановний! Дякуємо за терпіння та інтерес!
Усі розрахунки обов’язково виконуються і надсилаються. Існує певна черга, зараз попит декілька зріс, тому що сезон та ще новини про вартість газу теж спонукають звертати увагу на ці технології.
Так як наша відповідь надсилається електронною поштою у 10% випадків розрахунок не доходить, тому що у цьому листі є декілька файлів і інколи або самі користувачі, або СПАМ-фільтри знищують її як СПАМ, або можуть бути якісь технічни проблеми десь на путі...
Якщо Ви не отримали відповіді у встановлений термін, будь ласка, тільки надішліть нам інформацію про це (обов’язково вкажіть як Ви назвались у нашій формі і коли її заповнювали) на нашу електронну адресу – ми спробуємо знову Вам надіслати.
Інколи ми можемо змінювати порядок черги розрахунків, у зв’язку з терміновістю деяких. Наприклад, є об’єкти які тільки проектуються і інформація їм потрібна не дуже терміново (необхідно тільки приблизні дані), а є на яких хотіли змонтувати, але забули а зараз згадали…
Звичайно, тому що зараз багато розрахунків (приблизно 5-10 у добу), є і людський фактор, інколи хоч розрахунок і був зроблений у «запарі» не був відправлений… хоча помітка про це буде…
Ми хочемо робити ті розрахунки, які дійсно потрібні, і тим що Ви (все таки) їх чекаєте та пишете на форумі – це і доводити! Дякуємо!
3. yuras - 13 Октября, 2008 - 14:59:16
Анкетні дані висилаю в особистих повідомленях.
Чекаю від вас відповіді.
4. - 13 Октября, 2008 - 16:57:47
Так, ми знайшли Ваш запит, завтра отримаєте відповідь!


[ Script Execution time: 0.0206 ]   [ Gzip Disabled ]